Τσέλσι – Σίτι: Τιτανομαχία στο Λονδίνο

Με ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι στους αγώνες σήμερα συνεχίζεται η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα, στο Λονδίνο η Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα θα φιλοξενήσει την μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι «μπλε» παρά το γεγονός πως πέρυσι με εξαιρετικό δεύτερο γύρο εξασφάλισαν την επιστροφή τους στην Ευρώπη, προχώρησαν ξανά σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία. Συγκεκριμένα, τη θέση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, πήρε ο περσινός πρωταθλητής με τη Λέστερ στην Τσάμπιονσιπ, Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Πεπ ως βοηθός του, έχει δείξει πολύ καλά δείγματα σε αυτά τα πρώτα του βήματα ως προπονητής. Στόχος του να καταφέρει να κάνει την Τσέλσι ξανά ανταγωνιστική και να επιστρέψει άμεσα στο UEFA Champions League. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, όμως έχει τα φόντα να πετύχει. Για ακόμα μία μεταγραφική περίοδο οι Λονδρέζοι προχώρησαν σε αρκετές κινήσεις με ορίζοντα το μέλλον. Παρόλα αυτά έχει προσθέσει κάποιους σημαντικούς παίκτες σε κάθε γραμμή με τελευταίο απόκτημα τον Πέδρο Νέτο από την Γουλβς.

Η Σίτι από την άλλη για ακόμα μία χρονιά θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Η μηχανή του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια ομάδα. Φέτος, αποτελεί ξανά το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα σύμφωνα με τα προγνωστικά. Η ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφική ενίσχυση, πέρα από τον Σαβίνιο από την Τρουά. Ωστόσο, είχε μία ηχηρή αποχώρηση του Χούλιαν Άλβαρεζ ο οποίος μετακόμισε στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο. Ο μόνος προβληματισμός για τους «πολίτες» είναι μήπως παρουσιαστούν «χορτασμένοι» μετά τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Πάντα διαχρονικά οι αναμετρήσεις των δύο συλλόγων κρύβουν εκπλήξεις και πολλά γκολ. Με το σκεπτικό αυτό και με το γεγονός πως αμφότερες έδειξαν προβληματική εικόνα μεσοαμυντικά στα φιλικά προετοιμασίας κατευθυνόμαστε στο G/G + Over 2,5 το οποίο πληρώνει στο 1.72 στην Stoiximan.



from kaliterilamia.gr https://ift.tt/kJxDyra
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη