Ένα φοβερό ψάρι και λέγεται τσαούσης...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Για τον κόσμο που δεν ξέρει από ψάρια ρωτάει και φοβάται το εξόγκωμα η καρούμπαλο που έχει ένα... κόκκινο ψάρι  πιο πάνω από τα μάτια του και του το πουλάνε ψαράδες. Κάποιοι φοβούνται για μετάλλαξη η κάποια ασθένεια κτλ. 


Το ψάρι λοιπόν  αυτό φωτο 1 2 3 είναι ένα φοβερό ψάρι και λέγεται τσαούσης. Όταν μεγαλώσει αρκετά το αρσενικό βγάζει αυτό το καρούμπαλο με φυσιολογική εξέλιξη (είναι φυσικό χαρακτηριστικό του δεν υπάρχει κανένα θέμα). Κορονάτος  Τσαούσης.
Η επιστημονική του ονομασία είναι Dentex Gibbosus και είναι τοπ ψάρι που για όποιον μπορεί να το πάρει αξίζει τα χρήματα του.

Όταν ο τσαούσης είναι μικρότερος σε μέγεθος πριν ενηλικιωθεί φωτο 4 έχει 2 ακτίνες στο ραχιαίο πτερύγιο, όπου πέφτουν μετά την ενηλικίωση του.
Βέβαια η μαφία πολιτικών και πολυεθνικών έχουν ρίξει τον κόσμο σε μια τεχνητή φτώχεια για να ζούμε σαν δούλοι και να τρώμε φτηνά σάπια ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών.
Άλλο το φαγκρί άλλο ο τσαούσης, αλλά φοβερά ψάρια και τα δυο έχουν διαφορές στην ουρά και το σώμα σαν χρωματισμός και στα δόντια.


from PRESS-GR https://ift.tt/3A9Z55a
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη