Δύο αδέλφια και εννιά ακόμα υποψήφιοι για την θέση Δημάρχου στο Μεσολόγγι

Δύο αδέλφια και εννιά ακόμα υποψήφιοι για την θέση Δημάρχου στο Μεσολόγγι

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δημοτικές εκλογές Μεσολογγίου, καθώς δύο αδέρφια αλλά και εννιά ακόμα πρόσωπα είναι διατεθειμένα να κυνηγήσουν το δημαρχείο της πόλης.

Ειδικότερα, ο νυν δήμαρχος Κώστας Λύρος έχει απέναντι του στην προεκλογική περίοδο τον αδερφό του Θανάση Λύρο. Ο δικηγόρος Θανάσης Λύρος έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του με ανάρτηση του στο Facebook.

Ακόμα 9 άτομα θα διεκδικήσουν μία ψήφο;

Πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους ο Νίκος Μουρκούσης και ο πρώην δήμαρχος Νίκος Καραπάνος. Ο πρώην δήμαρχος Πάνος Κατσούλης εξέφρασε, επίσης, την πρόθεσή του τον Φεβρουάριο να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΑΝ.ΑΣ.Α, ενώ έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα και η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσολογγίου Όλγα Δασκαλή, με την παράταξη «Ισχυρός Δήμος».

Ο ψυχίατρος Βασίλης Μπρούμας ανακοίνωσε συμπόρευση με τον Πάνο Κατσούλη. Ακόμη, την υποψηφιότητα του για τον δήμο Μεσολογγίου έχει ανακοινώσει ο αναπληρωτής δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Διαμαντόπουλος.

Σε όλους τους παραπάνω ίσως προστεθεί και ο Πάνος Παπαδόπουλος, που δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αλλά και το Φόρουμ Ενεργών Πολιτών του Δημήτρη Κοτσόργιου.

Δεδομένη θεωρείται και η ξεχωριστή υποψηφιότητα για τον δήμο από τις δημοτικές δυνάμεις του ΚΚΕ.

Οι δημοτικές εκλογές αναμένεται να διεξαχθούν τον Οκτώβριο 2023. Έως τότε πολλοί υποψήφιοι ενδεχομένως κάνουν πίσω ή δεν βρουν τον αριθμό των ατόμων που χρειάζονται για να «κλείσουν» το ψηφοδέλτιο. 

#ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ #ΑΔΕΡΦΙΑ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/evuK0m5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη